Felvásárolta a cPanel-t az Oakley Investment

2018 augusztus 20-án a cPanel szerződést kötött az Oakley Capital cégcsoporttal (az Oakley tulajdonában van a cPanel fő konkurense a Plesk is, így ez kérdéseket vet fel a jövővel kapcsolatban). John Nick Koston továbbra is a tulajdonosa és vezérigazgatója marad a cégnek. a cPanel Inc. közleménye szerint ez a befektetés jelentős beruházásokat tesz lehetővé az új termékek és szolgáltatások innovációjában, és támogatni fogja a létszám növekedését Houstonban, Texasban a cPanel székhelyén.

Nick Koston, a cPanel, Inc. vezérigazgatója megjegyezte:

Ez a befektetés nagy előrelépést jelent a cPanel számára. Csapatunk olyan szoftvereket fejlesztett ki, amelyek hozzájárulnak a világszerte működő több millió weboldal sikeréhez, és pozitívan várjuk a folytatást. A jövőben is szeretném megtartani azt a lelkesedést, mellyel eddig is vezettem a céget. A beruházás az internetes infrastruktúra-szolgáltatók számára biztosít szélesebb körű szoftvereket, szolgáltatásokat és támogatást. Nagyon izgatott vagyok, hogy mit hoz a jövő a cégnek és a nagy cPanel csapatnak.

Cégünk, a DM Creative Innovation Kft. is pozitívan várja a fejleményeket. Reméljük, hogy még jobb felület, és – a jelenleginél is – stabilabb, megbízhatóbb fejlesztések fogják jellemezni a cPanel jövőjét.