Szoftverfejlesztés

PROTOTÍPUS RENDSZEREK SZOFTVERFEJLESZTÉSE

Cégünk egyik fő fejlesztési profilja a kutatási és fejlesztési területen megoldatlan informatikai rendszerek tervezése és fejlesztése. Ezen belül a webes rendszerek, valamint a kliens-szerveroldali szoftveres rendszerek kivitelezése a profilunk. Szakembereink többéves szakmai tapasztalattal és tudással rendelkezek. Az egyik oldalon egy mobiltelefon vagy egy egyedi eszköz, a másik oldalon egy vagy több szerver, közte pedig egy adatkapcsolat szükséges, a többit mi megtervezzük, bármilyen ötletről is legyen szó.

Részletek hamarosan

ENERGIATAKARÉKOS RENDSZEREK FEJLESZTÉSE

Cégünk az IT területen olyan egyedi megoldást fejleszt, mely lehetővé teszi, hogy az összekapcsolt szerverekből álló rendszer terheltségtől függően automatikusan lekapcsoljon gépeket, magas terheltség esetén pedig bekapcsolja azokat. Ilyen megoldással energiát és pénzt takarít meg egy vállalat és hozzájárul a fenntartható fejlődéshez visszaszorítva a globális felmelegedést okozó gázok kibocsátását.

Részletek hamarosan

TOVÁBBI FEJLESZTÉSEINK

Cégünk elkötelezett az energiahatékony rendszerek és termékek fejlesztése területén, így célunk, hogy a piacnak olyan megoldásokat szállítsunk, mely energiahatékony, környezetbarát és a kor legmodernebb csúcstechnológiás elvárásainak is megfelel. Olyan partnerekkel dolgozunk együtt, akik szintén elkötelezettek ezen célok megvalósításában.

Kapcsolatfelvétel

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.