Kutatás + Fejlesztés

Vállalkozásunk fő szemlélete, hogy olyan technológiai irányok felé nyissunk, amelyek meghatározzák és a jövőben is meg fogják határozni életünket. Ilyen módon mind a lágymágneses anyagokhoz kapcsolódó fejlesztések mind az informatikában lévő lehetőségekben hatalmas potenciált látunk. Tapasztalt szakembereinkkel azon dolgozunk, hogy a piac számára jövőbe mutató megoldásokat kínáljunk.

Kutatási területeink

Lágymágneses anyagok kutatása

Toroid vasmagok hatékonyságnövelése

Ultraalacsony permeabilitású vasmagok vizsgálata

Fém-nanokompozit megoldások kutatása

Kutatási alapanyagok beszerzése

Innovációs területeink

K+F Technológiai megvalósítás100%
Új típusú hőkezelési rendszerek fejlesztése100%
Beágyazott rendszerek építése100%
Egyedi berendezések programozása100%
Technológiai eszközök beszerzése és telepítése100%

Célunk, hogy a minőségi szolgáltatások mellett olyan termékeket fejlesszünk és állítsunk elő, mellyel az ipari termelés hatékonyabbá és környezetkímélővé tehető.

Hiszünk benne, hogy partnereink sikere a mi sikerünk is, ezért csapatunk elkötelezett a minőségi munkavégzés mellett.

Tudás & tapasztalat

Mérsékelt árak

Korszerű technológiai háttér

Rugalmasság

Aktuális projektjeink

Toroid magok fejleszése

Jelenleg futó projektünk esetében célunk, hogy egy hatékonyabb hőkezelő berendezést, valamint ehhez kapcsolódóan olyan gyártási technológiai megoldást hozzunk létre amivel új típusú ultraalacsony permeabilitású vasmagokat hozhatunk létre. Az ilyen módon létrejövő vasmagok tetszőleges méretű, lineáris mágnesezésűek amelyek alkalmasak magas hőmérsékletű nagyfrekvenciás alkalmazásokra. Célunk, hogy a kutatás-fejlesztés során létrejövő induktor alapanyag, valamint előgyártmány alkalmazható legyen leválasztott kapcsoló üzemű tápegységekben nagyfrekvenciás transzformátorként, rezonáns kapcsoló üzemű tápegységekben induktorként. Ezen túlmenően nagyfrekvenciás zavarszűrő induktorként és teljesítmény erősítőkhöz impedancia illesztőként, valamint különleges induktív alkalmazásokban is felhasználható legyen.

Energiahatékony rendszerek fejlesztése

Cégünk elkötelezett az energiahatékony rendszerek és termékek fejlesztése területén, így célunk, hogy a piacnak olyan megoldásokat szállítsunk, mely energiahatékony, környezetbarát és a kor legmodernebb csúcstechnológiás elvárásainak is megfelel. Olyan partnerekkel dolgozunk együtt, akik szintén elkötelezettek ezen célok megvalósításában.