A DM Creative Innovation számlázási adatai

Cégnév: DM CREATIVE INNOVATION Kft.
Számlázási cím, székhely: 1121 Budapest, Konkoly-Thege Miklós út 29-33. 4. épület
Adószám: 23764950-2-43
Közösségi adószám (EU VAT number): HU23764950

Információk átutaláshoz

Az alábbi bankszámlaszámainkra utalhatsz:

Raiffeisen Bank 12096712-01569167-00100006
Budapest Bank 10104167-74811300-01004001

Amennyiben ezektől eltérő számlaszám szerepel egy számlán vagy díjbekérőn a mi cégnevünkkel együtt, akkor biztosan nem mi küldtük neked. Ilyen esetben azonnal értesíts bennünket, hogy jelentsük az esetleges visszaélést az illetékes hatóságnak.

Utaláskor ne felejtsd el a megjegyzésbe feltüntetni a számla vagy díjbekérő számát. Köszönjük.

Mit tegyél, ha nem tudsz nekünk időben utalni

Szolgáltatásaink és termékeink minőségének megőrzése és javítása érdekében fontos, hogy az utalások időben megérkezzenek hozzánk, ezért kérjük, hogy figyelj a határidők pontos betartására. Ettől függetlenül tisztában vagyunk vele, hogy minden cég életében előfordulhat olyan időszak, hogy fizetési nehézségei adódnak. Nálunk van lehetőség arra, hogy halasztást kérj, ezért ilyen esetben minél előbb írj nekünk egy levelet az info@dmcreative.hu címre, hogy elkerüld az esetleges inkasszót és annak további pénzügyi következményeit. A tárgyban szerepeljen a “Fizetési halasztás kérése” kifejezés. A halasztási kérelemben szerepeljen az indok és a halasztás ideje napban valamint az érintett díjbekérő vagy számla sorszáma. A beérkezett kérelmet sürgősségtől függően 1-5 munkanapon belül bíráljuk el.

EU cégeknek 0% ÁFA információ

Szolgáltatásainkat és termékeinket természetesen az EU és Svájc cégei is elérhetik. Kutatási és fejlesztési szolgáltatások valamint hosting szolgáltatásról abban az esetben tudunk 0%-os számlát kiállítani, ha rendelkezel érvényes közösségi adószámmal.

Termékek esetében csak a célországba történő posta vagy futárszolgálat által kiszállított tételekről áll módunkban 0%-os számlát kiállítani. Készpénzes fizetés és személyes átvétel esetén a jogszabályoknak megfelelő 27%-os ÁFA az irányadó minden hazai és nemzetközi vállalatnak.